Groetjes van Jessica en Gwendolin


woensdag 6 juni 2007

Vragen

Praten, praten en nog eens praten. Dat doe je de hele tijd over de reis. Het lijkt wel of we alleen maar praten. Met iedereen en alles. Heb je hier aan gedacht? Neem je dit wel mee? Hoe gaan jullie reizen? Wanneer is de vertrek datum?

Allemaal vragen die iedereen je constant zal stellen en in die ik waarschijnlijk de komende tijd wel vaker zal horen. Eén vraag had ik echter niet verwacht.

'Wat doen jullie als één van jullie naar huis moet?'
Ik had hem niet verwacht, mijn eerste reactie was instinctief. 'Geen idee, dat zien we dan wel
'Ja, maar daar moet je het wel over hebben.'
Ik zag de noodzaak niet, maar heb het toch gedaan.
Jessica's reactie had niet beter kunnen zijn. 'Geen idee, dat beslissen we dan wel, toch.'
Precies! Kijk, dat zit wel goed.

3 opmerkingen:

cra zei

Hey Gwendolin,

Als het mogelijk is, moet je zeker Myanmar (het vroegere Birma) aan jullie lijstje toevoegen. Absoluut niet gevaarlijk, maar prachtig en nog niet zo toeristisch als andere Aziatische landen. Oorspronkelijk hadden wij geen plannen om hier naartoe te gaan, maar omwille van de vele aanbevelingen van andere reizigers hebben we toen gewoon een vlucht vanuit Bangkok naar Myanmar geboekt. Mongolië en China zouden ook fantastisch zijn, maar niet meteen de meest makkelijkste landen om door te reizen. But you'll manage...

Laat jullie niet afschrikken over mogelijke situaties: "Wat doe je als...?" Jullie zullen sowieso dingen meemaken die je nu niet eens zou kunnen bedenken. Zorg gewoon dat je de nodige spullen bij je hebt, don't rush anything, geef elkaar ter plaatse ook voldoende ruimte en vrijheid en voor de rest: gewoon genieten en het hoofd koel houden.

Groetjes uit het Belgenland, Majka

gwendolin zei

Bedankt voor het advies Majka.
We zullen het onthouden.
We waren er al over aan het twijfelen om naar Myanmar te gaan.
Dus dat komt helemaal goed :)
Groetjes

Laurens zei

Alle antwoorden op de site plaatsen is ook een goed idee misschien?.. ik ben ook wel benieuwd naar jullie vertrekdatum, route, etc!

Gr,

Laurens (http://wereldreis.reismee.nl)