Groetjes van Jessica en Gwendolin


vrijdag 4 januari 2008

Hello, goodbye.

Het is nieuwjaarsdag. 1 januari 2008. Lekker relax op de bank. Ik zit lekker tegen hem aangeknuffeld en we kijken naar het flikkerende televisiescherm. Straks komt Doe Maar de Musical op Ned 1, die wilden we allebei graag zien. Hij omdat hij Doe Maar liedjes erg leuk vind. Ik omdat ik live bij die opnames aanwezig ben geweest. Maar eerst kijken we het programma wat ervoor komt. Meer omdat we toch moeten wachten, dan dat we het ook daadwerkelijk een leuk programma vinden. Het heet 'Hello, goodbye' en gaat over een heel irritante intervieuwer die mensen op schiphol lastig valt met domme vragen.

Twee meiden van begin twintig omhelzen elkaar innig. Na wat gevraag blijkt dat ze nog maar net 3 maanden een stel zijn en dat zij vlak voor de relatie had besloten om weg te gaan naar Braziliƫ met een vriendin. Ze vertrekt voor een half jaar. Waar doet dat me nu aan denken?

Je liefde achterlaten is nooit leuk, maar dat betekend niet dat het verschrikkelijk moet zijn. Contact is in de huidige wereld erg gemakkelijk geworden. In elk dorpje kun tegenwoordig wel bellen of mailen. maar denk toch wel dat ik hem ga missen.

Nog 6 maanden en dan sta ik daar, een kus, een omhelzing en dan moet ik gaan. Ik hoop alleen dat die vreselijke intervieuwer er niet rondloopt.

Geen opmerkingen: