Groetjes van Jessica en Gwendolin


woensdag 12 maart 2008

Visitekaartjes

Hij is er! Eindelijk hebben we ze dan binnengekregen.
De visitekaartjes, of eigenlijk, onze reiskaartjes. Dankzij een collega een goed idee gekregen om visitekaartjes te laten drukken met onze reisgegevens hierop vermeld.
Jessica en ik waren gelijk enthousiast en na een uurtje knippen en plakken, kwamen we met het voorbeeld in de linkerhoek. Deze week heb ik ze mogen ontvangen en ze zijn echt heel goed gelukt.

Iedereen die ons nu tegenkomt kan een visitekaartje verwachten, dus wee uwer gebeente als je nog eens durft te vragen wanneer we vertrekken of waar we heen gaan. Daarnaast een handig middel mocht je per ongeluk ons webadres zijn vergeten of een e-mail willen sturen. Dus bewaar hem veilig in je portemonnee als je hem krijgt en wees er zuinig mee.

Ik wil graag ook melding maken dat deze website nog enkele veranderingen zal ondergaan. We gaan nog enkele wijzigingen maken om de site nog wat interactiever en overzichtelijker te maken zodat jullie gemakkelijk en snel onze reis kunnen nalezen. Heb nog even geduld, in de aankomende maanden zal het definitieve ontwerp zichtbaar worden en hopen we dat jullie met veel plezier naar onze site komen surfen.

2 opmerkingen:

Michel Schats zei

ook nog een tip. neem een dagboek mee waar iedereen slechte verhalen en contactgegeven kan noteren!

Groeten

Gwendolin zei

Bedankt voor de tip, ik zal het onthouden! ;-)