Groetjes van Jessica en Gwendolin


vrijdag 13 juni 2008

Planning

The Mount Everst, wie kent hem niet?
Maar nu een andere vraag, wie is er ooit dichtbij geweest?

Nu de weken aftellen komt de reis dichtbij, maar ook de uitnodiging stromen binnen. Zowel van mensen die hun vakantie plannen op onze reis als mensen die ons uitnodiging voor hun reis.

Super natuurlijk, want zo krijg je mogelijkheden om op plekken te komen waar je nog niet eerder aan zou hebben gedacht of geen weet van had. Zeker de contacten in landen blijken dan ineens heel waardevol.

Nu heb ik het grote voordeel van een vriend die héél veel contacten in Nepal heeft. Eén van deze contacten, Etiënne, werkt momenteel in Nepal, maar melde dat hij van plan was in Oktober een trekking te gaan maken, maar dan wel naar 'the mount everest base camp' Geen lullig reisje, maar een heuze trektocht van 3-4 weken naar het startpunt van een nog veel avontuurlijkere tocht.

Geen angst we zullen ons beperken tot het base camp en zullen niet ongetraind onze levens riskeren op deze impossante berg. Maar het meemaken van het leven in een kamp van tientalle klimmers die voor hun de uitdaging van hun leven gaan nemen is wel heel bijzonder. Ik hoop daarom maar dat het allemaal gaat lukken. Nog even geduld.

Geen opmerkingen: