Groetjes van Jessica en Gwendolin


dinsdag 15 juli 2008

Ulan Ude, dag 2

Ulan Ude... Nee, het is niet echt een toeristenoord. Hoewel gister 3 backpackers zaggen die vanochtend er weer net zo hard vandoor gingen (zouden wij ook wel willen). Het is wel een mooie stad, veel mooier dan Moskou, om eerlijk te zijn. Erg nieuw en modern, zelfs de mensen zijn erg hip hier.

wat hebben wij gedaan... uhmmm. Jessica???

Ja wat hebben we eigenlijk gedaan. Vanmorgen wakker geworden Gwen: kreun kreun....
Ze was al niet te blij omdat haar lievelings lakenzak kwijt was maar het was een nieuwe dag, dus nieuwe kansen.
Even ge-ontbijt met brood en zijn we nog even naar de ambassade gegaan voor een visum er werdt ons namelijk vertelt dat dit pas weer op woensdag kon, maar toch hadden we nog hoop. Helaas, mocht dit niet baten.
Daarna toch even de hotelkamer verlengd en zijn we daarna op zoek gegaan naar het treinstation welke we door gwen's goede richtingsgevoel snel hadden gevonden.
Na informatie te hebben verkregen blijkt nu dat we pas 17 juli om 06.00 uur in de ochtend met de trein richting Ulan Bator kunnen vertrekken.
Als laatste wilden we nog even kijken of we een goedkoper hotel konden vinden, maar zefls na hulp van een meisje van een reisbureau bleek dit heel lastig.
Verder een beetje geralxt en nu zitten we weer in het internet cafe.

Gwen jij nog iets te melden??

Gwen:
Ja ik wilde nog wel even zeggen dat ik vanochtend al om half 6 aan de telefoon zat met ons hostel ni UB om te vragen of ze niet heel lief wilden zijn om de onze coupe ondersteboven wilden halen om mijn lakenzak terug te krijgen.
Na wat gestuntel met de telefoon had ik eindelijk iemand te pakken en ze wilde graag helpen!!!
Nu nog afwachten of ze hem hebben gevonden. Kunnen jullie even meeduimen..

Jessica:
En ondertussen word naast eons een pc uit elkaar gehaald omdat gwen's geheugenkaart uit haar camera het niet doet op deze computer. Grom, grom!!

Gwen:
Dat is niet min schuld, je moet sony de schuld geven! daarbij jouw kaart had waarschijnlijk ook niet gewerkt, want de pc's doen het niet goed.

Jessica:
Ik geef ook de schuld aan Sony maar ja je had gewoon een andere camera moeten kopen!
Maar dit is nu even genoeg van ons gekissebis.
Nou dat was het weer. Tot Latersz!

Gwen:
OK, ik zal ophouden met jullie hiermee lastig te vallen (gefluisterd) Ik wurg haar toch liever in stilte...

Groetjes...

Geen opmerkingen: