Groetjes van Jessica en Gwendolin


woensdag 24 september 2008

Update

Een update voor iedereen thuis van persoonlijke aard.

Jessica en ik maken het erg goed.
Zowel Jess als ik hebben beiden een klein beetje darmproblemen gehad, maar verder gaat het erg goed. We eten allebei goed en zijn al enkele kilo's afgevallen, hoewel we niet weten hoeveel. Wat we wel weten is dat we allebei een nieuwe broek nodig hebben, omdat de ouden te ruim vallen.
Verder hebben we nog maar 1 keer echt ruzie gemaakt en dat was na 5 minuten alweer vergeven. Natuurlijk hebben we kleine ergenissen, maar niet erger dan " Schiet nou eens op," of "Blijf nou eens kalm." (Jullie mogen 1 keer raden wat bij wie hoort, haha) De ergenissen zijn natuurlijk altijd erger als dingen dreigen fout te lopen, maar tot nu toe hebben we altijd veel geluk gehad en heel veel hulp van meer ervaren reizigers onderweg en van Marcel.
Verder drijf ik Jessica momenteel horensdol met mijn gezeur over hoeveel dagen ik Marcel weer ga zien. (voor de nieuwsgierige op 1 oktober). Maar verder hebben we eigenlijk geen last van heimwee. Mailtjes zijn natuurlijk wel altijd welkom en berichtjes van het thuisfront zijn altijd meer dan welkom.

De reis bevalt tot nu toe erg goed en we kijken er erg naar uit om nog meer van Azie te ontdekken. We hopen dat jullie het allemaal leuk vinden (en blijven vinden) om het allemaal vanuit Nederland te blijven volgen, zeker nu het weer bij jullie slechter aan het worden is. Tot de tijd dat we besluiten dat we geen geld meer hebben zingen wij nog even ons liedje.

"En we gaan nog niet naar huis, nog langer niet, nog langer niet.."

2 opmerkingen:

Sander zei

Nou, leuk hoor :(

Goentah zei

Blijf vooral loggen en niet te veel ruziƫn :-) Ergernissen horen erbij, maar je moet ze niet de overhand laten krijgen.
Veel plezier nog, ik blijf jullie volgen!